6. Ποιοι είναι οι χρόνοι παράδοσης και οι τρόποι αποστολής?

Ο χρόνος παράδοσης ανάλογα με τα προϊόντα που περιλαμβάνει μπορεί να ποικίλει. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι έως 10 εργάσιμες.

Το συνολικό κόστος της παραγγελίας μου, είναι και το πληρωτέο ποσό;
Όχι, στο συνολικό πληρωτέο ποσό προστίθενται και τα έξοδα αποστολής, ανάλογα με τον όγκο και το βάρος της αποστολής.Δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς των εμπορευμάτων από το εξωτερικό στην Ελλάδα, αλλά επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής από την αποθήκη μας στον χώρο σας.

Ποιοι είναι οι τρόποι αποστολής:
Για την πόλη της Θεσσαλονίκης, η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται με δικό μας μεταφορικό μέσο και είναι δωρεάν. Το μεσημέρι καλύπτεται η δυτική πλευρά της πόλης και το απόγευμα η ανατολική.
Για την υπόλοιπη Ελλάδα και τα νησιά, επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής τα οποία προκύπτουν από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας σας.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με τα έξοδα αποστολής ,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (τηλ.2310700777, e-mailinfo@sunelectronics.gr).

Είχα παραγγείλει κάποιο προϊόν και δεν το παρέλαβα.
Αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν ήταν διαθέσιμο στην αποθήκη της Elfa Distelec. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας προτείνουμε κάποιο αντίστοιχο και να σας ενημερώσουμε σχετικά.