Σχετικά με την Elfa Distrelec
Business Plan
"Η Elfa Distrelec θα διανέμει ηλεκτρονικά προϊόντα, εξοπλισμό και τεχνικές πληροφορίες στην επαγγελματική αγορά με ένα γρήγορο, αξιόπιστο και απλό τρόπο”.

Η Elfa Distrelec είναι ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς ηλεκτρονικών στη Βόρεια Ευρώπη.
Η Elfa Distrelec έχει εμπειρία ως προμηθευτής ηλεκτρονικών ειδών πάνω από 60 χρόνια. Η έννοια της απλής παραγγελίας και γρήγορης και αξιόπιστης εξυπηρέτησης, σε συνδυασμό με την ενεργό ανάπτυξη των προϊόντων και τις εκτεταμένες τεχνικές συμβουλές, έχει κάνει αυτή την εταιρεία σε έναν από τους μεγαλύτερους διανομείς ηλεκτρονικών στη Βόρεια Ευρώπη.

Η Elfa Distrelec ανήκει στον όμιλο Dätwyler, τον ελβετικό βιομηχανικό όμιλο. Η επιχειρηματική περιοχή περιλαμβάνει τη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Δανία, τη Φινλανδία και την Πολωνία, τις χώρες της Βαλτικής και την Ουκρανία. Η Elfa Distrelec εκπροσωπείται σε άλλες 10 ευρωπαϊκές χώρες μέσω μεταπωλητών.

Ένας προμηθευτής - πάνω από 100 000 προϊόντα.
Η Elfa Distrelec προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από νέα και ασυνήθιστα προϊόντα. Συνεργάζεται με πάνω από 650 από τους μεγαλύτερους προμηθευτές σε ολόκληρο τον κόσμο, επιλέγοντας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της».

Διατηρεί περισσότερα από 100 000 προϊόντα σε απόθεμα, έτοιμη για άμεση παράδοση. Το εκτεταμένο δίκτυο επαφών με κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο, εγγυάται την πρόσβασή σε χιλιάδες επιπλέον προϊόντα.


Ποιότητα και περιβάλλον
Η Elfa Distrelec έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο διαχείρισης ποιότητας SS-EN ISO 9001:2008, το πρότυπο περιβαλλοντικής διαχείρισης SS-EN ISO 14001:2004. Στόχος της είναι να συνεργαστεί με κατασκευαστές που πληρούν αυτές τις προδιαγραφές. Ενώ είναι σε θέση να επιβάλει απαιτήσεις ποιότητας σε όλους τους κατασκευαστές που συνεργάζεται.
Πιστοποιητικό ποιότητας σε μορφή pdf
Πιστοποιητικό Περιβάλλοντος σε μορφή pdf


Η Elfa Distrelec είναι ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς στη βόρεια Ευρώπη, διανέμει περισσότερα από 100.000 ηλεκτρονικά εξαρτήματα από περίπου 650 προμηθευτές από όλο τον κόσμο.

Η Elfa Distrelec εκπροσωπείται μέσω θυγατρικών στη Νορβηγία, τη Δανία, τη Φινλανδία, την Πολωνία, την Εσθονία, τη Λετονία, τη Λιθουανία και την Ουκρανία. Ενώ εκπροσωπείτε από μεταπωλητές στη Ρωσία και περίπου δέκα άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Elfa Distrelec έχει περίπου 351 εργαζομένους και κύκλο εργασιών 96,6 εκατ. ευρώ.

Ο κατάλογος της Elfa αποτελεί το βιβλίο αναφοράς στις επιχείρησης ηλεκτρονικών ειδών, διανέμεται σε πάνω από 120.000 αντίτυπα, σε επαγγελματίες ηλεκτρονικού εξοπλισμού σε όλες τις αγορές όπου δραστηριοποιείται.